Van Ee natuur en bosbeheer BV

Infra natuurbouw Gelderland

Infratechniek, bos- en natuurbouw

Veluwe Groen is gespecialiseerd in infrawerken Wat houdt dit in? Binnen ons familiebedrijf werken we sinds 1996 vanuit Otterlo door heel Nederland. Wij verzorgen onze infrawerken voor aannemers, ontwikkelaars, de (semi)overheid en particulieren. Werkzaamheden die wij uitvoeren binnen infra zijn o.a.:

  • Straatwerk en verhardingen
  • Aanleg afwatering en rioleringen
  • GrondverzetBaggerwerken
  • Bouwrijp maken
  • Reconstructie van riool
  • Oeververbetering
  • Wandelpaden beheer/vrijhouden paden

Infrastructuur werken

Goed uitgevoerde infrawerken is één, maar werken starten altijd met een plan. Wij kunnen in diverse stadia van het ontwerp hierbij ondersteunen met advies en calculatie. Infrastructurele werken die wij verzorgen zijn o.a. het bouw- en woonrijp maken, grondverzet, baggeren, het realiseren van rioolreconstructies, het aanleggen van noodbestrating, padenbeheer en oeververbetering.

Gespecialiseerd in infra

Onze werken worden uitgevoerd door ervaren mensen, die werken in een vast ploeg. Gaat het om het aanbrengen van rioleringen dan kunnen wij deze verzorgen van 125 mm tot 1500 mm breedte. Onze mensen kunnen beschikken een: kraan, rups, riool laser, stamper voor het aanvullen, een trilplaat , en verdichtingsmeter, en als het nodig is een rioolkist. Wij geven garantie op hoogte en richting van het gelegde riool. Ook verzorgen wij het graven van wadi,s en retentievijvers met GPS gestuurde machines.

Oplossingen in infrawerken

Met onze infrawerken richten we ons in het bijzonder op gespecialiseerd werk. Op basis van onze jarenlange ervaring weten we wat binnen deze disciplines écht belangrijk is. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers rekenen op de juiste oplossing, goed advies en uitstekend uitgevoerde werken. Alles volgens planning, en, niet onbelangrijk, binnen het gestelde budget. Veluwe Groen is een ervaren VCA-gecertificeerd infrabedrijf voor diverse grondwerken. De zekerheden die wij onze opdrachtgevers bieden zijn gebaseerd op ervaring, een goed werkend, modern machinepark en een zeer deskundige uitvoering van onze werken door ervaren medewerkers. Uiteraard wordt elk werk uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsnormen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen binnen de infra en overige infrawerken? Neem dan vandaag nog contact op voor advies, referenties of het laten opstellen van een vrijblijvende offerte.