machineverhuur grondverzet

Machineverhuur grondverzet

Verhuur van bouwmachines

Wij bieden moderne verhuurmachines voor de aanleg en onderhoud van groot-groen, gazons, plantsoen- en cultuurtechniek, infra, grond- en straatwerk en natuurbouw. Onze machineverhuur voor grondverzet is inclusief eervaren en zeer kundige bestuurders.

  • Rupskranen met gps-ondersteuning
  • Mobielkranen met gps-ondersteuning
  • Shovel met gps-ondersteuning
  • Verhuur van dumpers van 10 t\m 23 m3 voorzien van drukwisselsysteem
  • Spitmachine 10 cm tot 45 cm diepspitten tot 140 cm mengwoelen tot 180
  • Grondwerkers met ervaring en geen 8 tot 5 mentaliteit

 

Krachtig machinepark met GPS-aansturing

Onze machineverhuur voor grondverzet, zoals rupskranen, mobiele kranen en shovels zijn voorzien van gps-aansturing/besturing. GPS levert naast snel en volledig inzicht over de kenmerken van de machine enorm efficiëntievoordeel. Zo kan de exacte positie bepaald worden en zorgt een meetsysteem voor een de juiste bepaling van afmetingen. Handmatig berekenen en meten is niet meer nodig. Dit resulteert in zeer nauwkeurige, op de centimeter uitgevoerde werken die efficiënt en kostenefficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Dumpers met drukwisselsysteem 

Bij het verplaatsen van grond over onverhard terrein, wordt de grond die onze graafmachines afgraven met dumpers/kantelbak afgevoerd. Het drukwisselsysteem zorgt ervoor dat de banden van de dumper snel op de gewenste bandenspanning in te stellen zijn. Door tijdens de grondbewerking de spanning te verlagen wordt het contractoppervlak vergroot wat de wielslip beperk en de insporing verlaagd. Dit komt het minimaliseren van de bodemverdichting ten goede en spaart op brandstofverbruik.

Diepspitten met spitmachine

Diepspitten geeft de bodem een betere structuur. Door het spitten tot diepere lagen wordt de vochtdoorlating verbeterd en er komt meer zuurstof in de bodem. Gewassen en beplanting kunnen hierdoor beter wortelen. Diepspitten kan gecombineerd worden met mengwoelen.

Offerte machineverhuur grondverzet

Veluwe Groen is een familiebedrijf met een diepgaande ervaring op het gebied van cultuurtechniek, natuurbouw en grondwerken. Waar het gaat om het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid leggen we onze lat hoog. Mede hierdoor worden we terugkerende door onze opdrachtgevers gevraagd voor nieuwe werken, en hebben we een hoge klanttevredenheid weten te realiseren. Veluwe Groen is VCA gecertificeerd.

Wilt u met ons in contact komen voor overleg of advies, referenties opvragen of wilt u meer weten over onze machineverhuur grondverzet? Neem voor al uw (prijs)prijzen en mogelijkheden contact met ons op.


Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.