Grondwerk gelderland

Grondwerken Gelderland

Bouwputten, riolering en halverhardingen

Op Veluwe Groen kunt u bouwen. Binnen ons familiebedrijf verrichten wij sinds 1996 groenwerken, cultuurtechniek, infra en grond- en straatwerken. Werkend vanuit Otterlo zijn we een betrouwbare partner voor grondwerken in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel. Grondwerk bestaat voor een groot deel uit graafwerk. Wij verzorgen voor bouwprojecten van zowel aannemers, ontwikkelaars en particulieren :

  • Het slopen van gebouwen (puinbreken)
  • En aanbrengen van bestrating
  • Het uitgraven van bouwputten met GPS
  • Het aanvullen van bouwputten
  • Het leveren en aanbrengen van riolering
  • Het leveren en aanbrengen van halfverhardingen bouwwegen

Grondwerken Gelderland, Utrecht, Overijssel bouwputten

Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitgraven en aanvullen van bouwputten. Van start tot finish behoren hiertoe o.a. de grond ontbossen of bestratingsvrij maken, het ontgraven, het aansluiten van het drainagesysteem, zand aanbrengen, aansluitingen op het riool aanleggen en straatwerk aanbrengen.

Grondwerken Gelderland, Utrecht, Overijssel riolering

Om ervoor te zorgen dat alles professioneel wordt gebouwd en ondergronds wordt aangesloten verzorgen wij ook de aanleg van rioleringen. Afvoerkanalen in alle materiaalsoorten worden door ons nauwkeurig geïnstalleerd. Met onze moderne apparatuur en op basis van onze brede ervaring worden grondwerken efficiënt uitvoeren. Indien gewenst dragen we zorg voor de afvoer van vervuilde grond.

Straatwerken en halfverharding aanleggen

Halfverharding kan worden aangelegd wanneer de belasting niet te zwaar is en het materiaal een ‘bindende werking’ heeft. Om de belastbaarheid te verhogen kan halfverharding worden aangelegd door middel van opsluiting. Opsluitbanden aan weerzijde van het bestratingsmateriaal voorkleinen of voorkomen het wegzakken van het materiaal. Zorgdragen voor een zo egaal en stabiel mogelijke ondergrond maakt onderdeel uit van de werkzaamheden. Halfverharding wordt veel gezien als toegepast binnen en van, naar en op bouwterreinen.

Zekerheid in grondwerken

Het bieden van zekerheden staat bij Veluwe Groen voorop. Wij zijn een ervaren VCA-gecertificeerd bedrijf voor o.a. diverse grondwerken. De zekerheden die wij onze opdrachtgevers bieden zijn gebaseerd op ervaring, een goed werkend, modern machinepark en een zeer deskundige uitvoering van onze werken door ervaren medewerkers. Uiteraard wordt elk werk uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsnormen. Vanuit Otterlo zijn wij met name actief in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel. Gaat u ook voor zeker bij uw grondwerken? Neem dan vandaag nog contact op voor het laten opstellen van een vrijblijvende offerte.